27.10.2013

Thrill The World 2013

Tapahtuma on taas kunnialla läpi tältä vuodelta. Tampereella oli mukana 109 tanssijaa ja tänä vuonna kotikaupunkini Imatra oli innostunut myös mukaan 49 tanssijalla, joten teimme yhdessä uuden Suomen ennätyksen yhteensä 158 tanssijalla. HYVÄ SUOMI! 

Sää ei aluksi meinannut suosia meitä. Koko viikon ja tapahtumapäivän ajan seurasimme sääennusteita tunti tunnilta. Välillä luvattiin vettä kaatamalla, välillä taas pelkkää pilvistä. Koko päivän oli jo satanut, joten maa oli ihan märkä, mutta kun ihmiset alkoivat kokoontua torille klo 22 aikoihin, ei satanut ollenkaan, joten huokailimme helpotuksesta. Tuntia myöhemmin alkoi tihuttaa enemmän ja enemmän kunnes puoli tuntia ennen tanssia alkoi tulla vettä kaatamalla. VOI EI! Ihmiset olivat jo riveissä ja odottivat milloin pääsisi heittämään takit pois ja valmistautumaan tanssiin ja vettä tulee kuin aisaa. MUTTA onneksi sade rauhoittui ja kun kello löi kaksitoista ja tanssi alkoi, ei vettä tullut enää taivaalta ollenkaan.

Kyllä siinä märkään maahan mahalleen asettautuessa tuli taas mieleen, että "voi hyvää päivää, mihin sitä on itsensä taas laittamassa". Mutta ei se märkyys kauan haitannut: mitä vain idolini Michael Jacksonin kunniaksi. Esitys keräsi taas huimasti katsojia, kannustuksia ja aplodeja. Vaikka tanssi meneekin jo vanhalla rutiinilla, haukoin silti henkeäni esityksen jälkeen kuin kala kuivalla maalla. Miten sitä meinaakin unohtaa hengittää kesken kaiken.

Tässä pari yksityiskohtaa tämän vuoden meikistäni, jotka loihti hyvä ystäväni. Kiitos hänelle vaivannäöstä, tuli upeat!
















Paikan päällä oli tällä kertaa ammattikuvaaja Mika Peltomaa napsimassa kuvia zombeista. Kuvat ovat nähtävissä Suomen Michael Jackson -foorumilla.

Lehdistö kiinnostui jälleen tapahtumasta ja Aamulehti ja Iltasanomat uutisoivat asiasta tuoreeltaan, pääset juttuihin näistä linkeistä:
Aamulehti: Näillä kalmoilla on rytmi veressä - katso video Tampereen zombitanssista.
Iltasanomat: Zombit vatkasivat lannetta Tampereen yössä.

Viralliset videot tämän vuoden tansseista:

Tampere ja 109 tanssijaa


Imatra ja 49 tanssijaa


Olen jotenkin erityisen ylpeä Imatran puolesta. Aivan mahtava, yhtenäinen aloitus ja noin monta tanssijaa jakamassa yhteistä tanssin iloa. Ei voinut kuin kyynelsilmin tuijotella taas noita videoita. Upean näköistä touhua ja niin samanaikaista taas jälleen.

Tampereella jatkoimme porukalla tanssin jälkeen Bricks-nimiseen yökerhoon Halloween-bileisiin, jossa tuntien odottelun jälkeen vihdoin soi lyhennetty versio Thrilleristä. Eipä sitä kunnolla siinä ahtaudessa pystynyt tanssimaan, mutta sen verran kuitenkin, että pystyin kasvattamaan taas "paikat missä olen tanssinut Thrillerin" -listaa yhdellä.

Fiilistely on jatkunut koko päivän Facebookissa ja ystävien kanssa livenä. Kuten muinakin vuosina, tästä TTW-pilvestä maahan laskeutuminen vie taas hetken. Paluu arkeen tulee aina liian nopeasti. Olen vahvasti sitä mieltä, että ensi vuonna täytyy yrittää saada seuraava maanantai vapaaksi töistä. Suuri kiitos kaikille järjestäjille, oli aivan mahtavaa taas!

Aikaisempia TTW-postauksiani voit lukea täältä.

Ei kommentteja: